Boarding Pass To Heaven

En dag på GOD TV´s nordiske kontor i Hjørring nevnte Simon Jacobsen for Svend-Axel Conrad, at han lenge hadde tenkt på å lage en traktat, som en billett til himmelen. I noen år arbeidet Svend-Axel sammen med Simon på GOD TV. Her fødtes tanken om et boardingpass til himmelen. De siste årene er det blitt produsert tusenvis av ”Boarding Pass To Heaven” på forskjellige språk.

De fleste elsker å reise og vet at de må ha et boardingpass for å komme om bord på et fly. Derfor er det lett å komme i kontakt med ikke-kristne, på gaten eller hvor man ferdes, ved å tilby et gratis boardingpass. Dermed får man mulighet til å fortelle dem om veien til himmelen – livets viktigste reise.

Mange reiser i dag ”all inclusive”, men ikke mange vet at reisen til himmelen er  ”all inclusive” og også ”pre paid”. ”Boarding pass to Heaven” er en praktisk traktat for menighetens evangeliseringsteam og andre.

"Boarding Pass to Heaven" er en moderne traktat som vi produserer i spesialutgave til menigheter, kirker og enkeltpersoner, som får egen tekst og kontaktinformasjon på baksiden. Den leveres i størrelsen 20 x 8 cm, samme størrelse og kvalitet som flyboardingpasset. Forskjellen er bare at den kan åpnes og vilkårene for reisen er beskrevet inni.Vi har ikke boardingpass på lager. Minste bestilling 1.000 stk.
Pris:
1.000 stk. 2.000 kr.
2.000 stk. 3.500 kr.
5.000 stk. 6.000 kr.
Alle priser er inklusive mva, men pluss frakt.
Bestilling - send e-post til simon@BeSaved.dk eller ring +45 2844 9494

Eksempel på bakside: