Velkommen til Guds gave til deg!


Her kan du lese ”Miniboken – Guds gave til deg” og få informasjon om de ressurser vi
produserer for kristne som har hjerte for å nå andre mennesker med evangeliet.

Med en pasjon for å vinne ikke-kristne for Jesus, har vi utviklet et konsept, en rekke
tidsriktige materialer i flott design og av høy kvalitet, som kirker, menigheter og enkeltpersoner kan benytte i arbeidet for å nå flere for Jesus.

Jesus kom for å oppsøke og frelse de fortapte, det vil si mennesker som ennå ikke har tatt imot Ham. Gud har en gave til alle mennesker, det evige liv. Les ”Miniboken – Guds gave til deg”. Der finner du en bønn som du kan be for å ta imot Jesus.

Er du en kristen, så har Jesus bruk for deg til å hjelpe med å oppsøke de fortapte. På denne nettsiden finner du gode redskap til arbeidet, minibøker, bibler og traktater, og som du kan gi til de ikke-kristne i ditt nettverk og dem du møter på din vei.


Vil vil også gjerne undervise deg i å bli menneskefisker. Les mer om Simon Jacobsens seminar: ” Hvordan får man suksess som menneskefisker?”


Du kan gjøre en forskjell ved å si noen ord om Jesus og dele ut traktater, for eksempel et Boarding Pass to Heaven eller gi en ikke-kristen venn en minibok.Produktene på bildet er svensk, norsk og dansk
for å illustrere finnes på de skandinaviske språkene.Se denne linken om Mr. Genor, en australsk mann som vant mange mennesker for Jesus:

https://www.youtube.com/watch?v=7CRPWQpWZdQ&noredirect=1